Σας έχουμε συνηθίσει να γράφουμε στοίχημα μπάσκετ, όμως και στο ποδόσφαιρο έχουμε γνώσεις και… έμπνευση.

Απόψε ξεκινούν τα προημιτελικά του Champions League με την Λίβερπουλ να είναι το λογικό φαβορί απέναντι στην Πόρτο. Οι “δράκοι” από την Πορτογαλία απέκλεισαν την Ρόμα στον προηγούμενο γύρο, όμως τώρα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται επικίνδυνα. Οι “κόκκινοι” ανήκουν στο ανώτερο επίπεδο κι όπως καταλαβαίνετε, ο Κλοπ και οι παίκτες του, θέλουν να ξαναπαίξουν στον τελικό της διοργάνωσης.

Μ’αυτά που έχουμε δει τελευταία από την πρωτοπόρο της Premier League, περιμένουμε να κερδίσει και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του θεσμού. Ο άσος& Over 2,5 goals, που πληρώνει 1,85 στην Stoiximan είναι καλό σημείο και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Στον έτερο προημιτελικό του Champions League ο αγγλικός εμφύλιος ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μάντσεστερ Σίτι είναι πιο περίπλοκος. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν σαν “όνειρο” να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα στις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουν. Αποστολή αν μη τι άλλο φιλόδοξη, για να μην πούμε σχεδόν αδύνατη. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Σέρχιο Αγκουέρο και όλοι ξέρουμε τι θα σημαίνει ενδεχόμενη απουσία του. Οι “πετεινοί” τώρα έχουν τεράστια ευκαιρία μπροστά τους να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη. Μπορούν; Η απάντηση θα δοθεί σε λίγες ώρες…

Στοιχηματικά λέμε να ποντάρουμε στα 2-3 τέρματα, που δίνουν 2,02 στην Stoiximan, ενώ για μεγαλύτερη ασφάλεια και το “Χ” ημίχρονο μ’ απόδοση 2,10 μας κάνει σαν απόδοση.

Οι επιλογές μου

Λίβερπουλ-Πόρτο   1& Over 2,5          1,85

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι     2-3 τέρματα     2,02