Το Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη, μετά τον Παναθηναϊκό, υπέταξε και τον Ολυμπιακό. Η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε τους ερυθρόλευκους με σκορ 81-76, έχοντας για κορυφαίους τους Μπέντιλ (15π.), Βασιλόπουλο (12π.), Ντάνιελ (10π.) και Αγραβάνη (10π.). Για τους Πειραιώτες ξεχώρισαν οι Πρίντεζης και Γουέμπερ με 17 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο από πλευράς διακύμανσης του σκορ. Το Περιστέρι ήταν εξαιρετικό αφού οι Κάλαχαν και Βασιλόπουλος ήταν εξαιρετικοί σ’άμυνα κι επίθεση. Ο Ολυμπιακός τα περίμενε όλα από τους Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ. Μόλις πήγαν στον πάγκο οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρία να κλείσουν την περίοδο μπροστά στο σκορ με 22-19.

Το ματς συνέχισε να είναι πολύ εντυπωσιακό με τους γηπεδούχους να βγάζουν περισσότρε ενέργεια στο παιχνίδι τους. Ο Ολυμπιακός σαφώς και διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα, όμως η εικόνα τους έμοιαζε λες και ήθελε να βγάλει την υποχρέωση. Μόνο ο Γουέμπερ έδειχνε να θέλει τη νίκη. Τελικά το πτώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 45-39 με τον Πεδουλάκη να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός έγινε αρκετά σφτιχτός στα μετόπισθεν στο τρίτο δεκάλεπτο, αν και στην επίθεση τα περίμενε όλα από τον Γουέμπερ. Οι γηπεδούχοι είχαν κολλήσει κάπως, ενώ ο Γάιος Σκορδίλης είχε χάσει ουκ ολίγα εύκολα καλάθια. Ευτυχώς για τους ερυθρόλευκους, ο Πρίντεζης το πήρε πάνω του και η διαφορά μειώθηκε στους δύο πόντους (59-57). Πιθανότατα θα πηγαίναμε για μεγάλο φινάλε, παρά το 63-57 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην τέταρτη περίοδο έγινε μεγάλη μάχη. Το Περιστέρι προσπαθούσε να ξεφύγει,όμως ο Ολυμπιακός με τον Γουέμπερ και τον Βεζένκοφ έμενε κολλητσίδα πάνω στην πλάτη των γηπεδούχων. Ο Μπέντιλ που φέτος έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να πάρει μεγάλα σουτ, με τρίποντο διαμόρφωσε το 77-72 και το Περιστέρι έγινε φαβορί για τη νίκη. Τελικά η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν έχασε την ευκαιρία να κερδίσει και τον άλλο μεγάλο του ελληνικού μπάσκετ με σκορ 81-76.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 45-39, 63-56, 81-76