Για την απόκτηση ενός μέσου θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως της υπόθεσης του Σέρτζιο Ολιβέιρα, καθώς στο δικέφαλο του βορρά θέλουν περαιτέρω ενίσχυση.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν. 

Η προτεραιότητα του Μάριο Μπράνκο είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναζητά παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτηθούν άμεσα, ενισχύοντας την ομάδα στα προκριματικά του Champions League. 

Όσον αφορά την υπόθεση του Πορτογάλου χαφ, επιθυμία των ανθρώπων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι να κρατήσουν τον Ολιβέιρα, με την Πόρτο να αξιώνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του. Αυτό φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ και προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 27χρονος άσος με την Πόρτο. Από την πλευρά του, ο παίκτης – όπως έχουμε αναφέρει ξανά – είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του. 

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για έναν «box to box» μέσο και ήδη έχουν φτάσει οι σχετικές προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ