Ο Χρήστος Αραβίδης κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, κατά της ΑΕΚ, όπως συνέβη και με τους Φώτη Καραγκιολίδη και τον Ηλία Βούρα.

Στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία απευθύνθηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους από την εποχή που αγωνίστηκαν στην «Ένωση». Πιο συγκεκριμένα οι Χρήστος Αραβίδης, Φώτης Καραγκιολίδης και Ηλίας Βούρας ζητούν τις απολαβές που τους χρωστούν για την περίοδο που αγωνίστηκαν στην ομάδα και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 16.00 στην ΕΠΟ, χωρίς όμως να είναι η μοναδικές περιπτώσεις προσφυγής. Ακόμα θα εκδικαστούν πέντε προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά της Κασσιόπης, του Ανδρέα Κολοβούρη, του Χρήστου Γρομητσάρη, του Άγγελου Βέρτζου, του Γιώργου Παμλίδη και του Μάρτιν Ρόλε.

Ενώ υπάρχουν και οι υποθέσεις του προπονητή Μαρτσέλο Τροϊζι κατά του Απόλλωνα Λάρισας, του ποδοσφαιριστή Μίλος Ντέλετιτς στην ΑΕΛ, του Ιμπραχίμα Μπρούνο Κονέ στον Λεβαδειακό και του Γιόσεφ Βίντεκερ στον Λεβαδειακός.