Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απίστευτος στο Game 1 των Μπακς με τους Πίστονς για τις προημιτελικές σειρές των playoffs του ΝΒΑ και απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση αμέσως μετά το ματς, ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε για την πολύ καλή δουλειά όλων στα «Ελάφια», ενώ σχολίασε το επικό του κάρφωμα από τη γραμμή των βολών, επισημαίνοτας πως πιο πολύ από τις ατομικές φάσεις τον νοιάζει το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την εξαιρετική λειτουργία σε άμυνα και επίθεση: «Είναι πολύ ωραίο. Νομίζω, ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά στο να επιβάλουμε το ρυθμό μας παίζοντας ενωμένοι».

Για το τι τους είπε ο προπονητής του στην ανάπαυλα, ενώ ήταν μπροστά με 26 πόντους, μην χάνοντας τη συγκέντρωσή τους: «Ο κόουτς μας είπε να κρατήσουμε το ρυθμό μας, να παίζουμε ενωμένοι, να είμαστε σκληροί και να διεκδικήσουμε κάθε φάση, γιατί η δουλειά μας δεν είναι απλά να πηγαίνουμε στις μπάλες που βλέπουμε, ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να αφήνουμε άλλες φάσεις».

Για το αν συνειδητοποιούσε στο τρομερό του κάρφωμα, ότι πηδούσε από τη γραμμή των βολών: «Όχι, θα δω το βίντεο, αλλά εγώ είμαι απλά χαρούμενος με την νίκη».