Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τραυματισμό του και ευχαρίστησε για τις ευχές, ενώ ανέφερε ακόμη ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ άτυχος καθώς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και θα απουσιάσει για περίπου 6 μήνες. Όλοι έστειλαν μηνύματα στον Πορτογάλο για καλή ανάρρωση τους οποίους ευχαρίστησε, ενώ έγραψε ακόμα ότι θα βρεθεί στην Τούμπα για την γιορτή της κατάκτησης του τίτλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«100άδες μηνύματα συμπαράστασης… δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχετε δείξει στο πρόσωπο μου, το εκτιμώ βαθύτατα και εύχομαι σε όλους σας προσωπικά υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας… Σας υπόσχομαι ότι θα γυρίσω πιο δυνατός, από ότι ήρθα! Την Κυριακή θα είμαι εκεί μαζί σας, δίπλα σας, μια αγκαλιά, μια γροθιά γιατί είμαστε οικογένεια!!!!».

100αδες μηνυματα συμπαραστασης …δεν εχω λογια να περιγραψω ολη αυτη την αγαπη που εχετε δειξει στο προσωπο μου,το εκτιμω βαθυτατα και ευχομαι σε ολους σας προσωπικα υγεια σε εσας και τις οικογενειες σας..Σας υποσχομαι οτι θα γυρισω πιο δυνατος απ´οτι ηρθα ! Την Κυριακη θα ειμαι εκει μαζι σας ,διπλα σας,μια αγκαλια, μια γροθια γιατι ειμαστε οικογενεια!!! #paokfamily ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις