Ο Πάμπλο Λάσο πιστεύει πως η Ρεάλ μπορεί να αντιπαρέλθει την σημαντική απουσία του Σέρχιο Γιουλ στη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. 

Αισιόδοξος πως η Ρεάλ μπορεί να αφήσει πίσω της την απουσία του Σέρχιο Γιουλ και να πάρει την πρόκριση στο Final 4 απέναντι στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο μιλώντας στην El Mundo. 

«Πολλά αλλάζουν από σεζόν σε σεζόν και κάποιες φορές το μόνο που μένει είναι οι φανέλες. Οι δύο ομάδες έχουν κρατήσει σημαντικούς παίκτες από πέρσι και θα ήταν παράλογο να μην κάνουμε αναφορά στον Καλάθη, που δημιουργεί τόσο πολύ και δίνει τον ρυθμό. Δεν χρειάζεται όμως να λέμε ονόματα. Το θέμα είναι να βρεις τρόπο να κερδίσεις, δεν με απασχολούν ποτέ οι ατομικές εμφανίσεις παικτών», ανέφερε ο προπονητής της «βασίλισσας».

Ερωτηθείς αν μετανιώνει που δεν απέκτησε έναν έξτρα γκαρντ, καθώς προέκυψε ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ, απάντησε: «Δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όταν κάνεις έναν σχεδιασμό, δεν σκέφτεσαι ποτέ αν θα τραυματιστεί κάποιος. Ο Γιουλ είχε ελάχιστους τραυματισμούς τόσα χρόνια και τώρα έχει κάποιους μαζεμένους, αλλά κανένας δεν σχετίζεται με εκείνον τον σοβαρό στο γόνατο. Λυπάμαι γι’ αυτόν, είναι και ο ίδιος στενοχωρημένος. Ο Πάντζαρ, ο Ρούντι, ο Κοζέρ και ο Πρέπελιτς είναι αυτοί που θα πρέπει να καλύψουν το κενό. Όταν λείπει ένας παίκτης της αξίας του Γιουλ είναι κάτι σημαντικό, αλλά αισιοδοξώ και έχω μια ομάδα που έχει κερδίσει 47 από τα 62 παιχνίδια της».