Κοντά στην υλοιποίηση της πρώτης του μεταγραφής ενόψει της νέας χρονιάς είναι ο Αρης, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για την απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Τι κι αν η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί; Ο Αρης ήδη ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν η οποία θα είναι υψηλότερων απαιτήσεων από τη φετινή δεδομένου πως η ομάδα θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League.

Οπως προκύπτει από την Σουηδία και επιβεβαιώνει η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση της πρώτης τους μεταγραφής. Πρόκειται για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν της ΑΙΚ με τον οποίο υπάρχει συμφωνία.

Να θυμίσουμε πως ο Σουηδός μπακ ήταν στην μεταγραφική λίστα του Αρη και τον Ιανουάριο. Πρόσφατα, ο Σάββας Παντελίδης σε συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι μερικοί από τους στόχους του χειμώνα θα απασχολήσουν και το καλοκαίρι.

Στις επαφές που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, ο Άρης επανέλαβε το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι κοντά στην απόκτησή του.

Βέβαια για να επικυρωθεί η συμφωνία απαιτούνται να ξεπεραστούν μία δύο ακόμα λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την ισχύ του συμβολαίου, αλλά και τα χρήματα που θα εισπράξει ο σουηδικός σύλλογος, όμως πολύ δύσκολα αυτά θα σταθούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.