Η περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν έφυγε ποτέ από τις σκέψεις του Άρη και μένει να φανεί αν ο Σουηδός πλάγιος μπακ θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Άρης προσπάθησε να αποκτήσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Σύμφωνα (και) με τον σουηδικό Τύπο, οι «κίτρινοι» τα είχαν βρει με τον Σούντγκρεν αλλά οι υψηλές απαιτήσεις της ΑΙΚ Στοκχόλμης φρέναραν τη μεταγραφή. Αυτή η ιστορία εξελίχθηκε μάλιστα μέχρι και την ημέρα αναχώρησης της αποστολής για το Ντουμπάι όπου είχε πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, εμπεριείχε επίσης και δηλώσεις του ίδιου του παίκτη βάσει των οποίων ήταν θετικός στην προοπτική αποχώρησής του από τη σουηδική ομάδα.

Πρόσφατα, ο Σάββας Παντελίδης παραδέχθηκε ότι μερικοί από τους στόχους του Ιανουαρίου θα απασχολήσουν και το καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων, φωτογράφησε και τον Σούντγκρεν. Στις επαφές που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, ο Άρης επανέλαβε το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή, πατάει πάνω στο γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2019 και στην αναγκαιότητα της ΑΙΚ να τον πουλήσει άμεσα ούτως ώστε να μην τον χάσει σε λίγους μήνες δίχως να εισπράξει χρήματα.

Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Ντίνο Διαμαντόπουλο, να βρέθηκε στη Σουηδία γι’ αυτόν τον λόγο (στις προηγούμενες ημέρες) σε μια σειρά συναντήσεων τόσο με τους ανθρώπους της ΑΙΚ όσο και τους ατζέντηδες του παίκτη.