Οποιος Ολυμπιακός διάβασε  ή άκουσε την  ραδιοφωνική συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη  κατάλαβε μάλλον εύκολα πόσο  ακόμα περισσότερο παθιασμένος είναι  ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων»  για να οδηγήσει, όχι μόνο την ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και γενικά τον οργανισμό στο δρόμο των επιτυχιών. 

Ενα πράγμα που σίγουρα έχουμε καταλάβει όλοι είναι πως προφανώς κανείς δεν θα ασχολείτο σε τέτοιο βαθμό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αν δεν είχε την ασχολία και το πάθος του με τον Ολυμπιακό. Και όταν λέμε ασχολείτο μιλάμε για τον εν γένει πόλεμο που δέχεται ένας άνθρωπος που έχει κάνει σε παγκόσμιο επίπεδο τεράστιες οικονομικές συμφωνίες με κολοσσούς, η εταιρία του έχει μπει στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και γενικά είναι από τα «Βαριά» ονόματα Παγκοσμίως στη Ναυτιλία. 

Τώρα για το τι αγαθοεργίες έχει κάνει και πόσο κόσμο έχει βοηθήσει είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Πιο πρόσφατο το «ευχαριστώ» των ανθρώπων της Μάνδρας.

Εν κατακλείδι, ο Μαρινάκης απέδειξε, για πολλοστή φορά, ότι  θα χτυπήσει το χέρι στο μαχαίρι. Είπε φοβερά πράγματα και για το κομμάτι των τηλεοπτικών αδειών ,για  τις πιέσεις που δέχτηκε απο την Κυβέρνηση ,υπερασπίστηκε το No politica και γενικά έδειξε ότι δεν πρόκειται να λυγίσει κάτι που είχε κάνει και λίγες ώρες πριν στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του «Πειραιά -Νικητή».

Εξήγησε όμως και πράγματα που φύλαγε αρκετά χρόνια και αφορούσαν στον Σωκράτη Κόκκαλη. Και πέρα από τα πράγματα που ανέφερε για τα χρέη που έμειναν και ήταν αρκετά όταν ο Μαρινάκης ανέλαβε το 2010 την Προεδρία , δεν του συγχωρεί τις συμμαχίες που έκανε με «εχθρούς» της ομάδας. 

Εκεί όμως που σίγουρα ο κόσμος της ομάδας ενθουσιάστηκε είναι η σιγουριά και το πάθος για επιστροφή στην κορυφή του Ελληνικού Πρωταθλήματος.  Και όταν ο Καπετάνιος βγάζει τέτοια σιγουριά αλλά και δείχνοντας με τις κινήσεις του όραμα τότε μόνο καλά μπορούν να είναι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό.