3/4 είχαμε και χθες και βλέπετε πως αυτή τη βδομάδα, που όλοι και όλα έχουν γίνει οριακά, εμείς δεν πτοούμαστε και σας χαρίζουμε κέρδη, ενόψει Πάσχα.

Αυτό επιθυμούμε να κάνουμε κι απόψε με τον Παναθηναϊκός να θέλει να κάνει, ότι δεν μπόρεσε την Τετάρτη το βράδυ. Να φύγει με μπρέικ από την έδρα της Ρεάλ, η οποία ναι μεν έχει το προβάδισμα, όμως χωρίς τον Γιουλ δεν είναι φόβητρο. Αυτή είναι η αλήθεια και περιμένουμε να επιβεβαιωθεί στο παρκέ της Miznik Center. Θα μου κάνει τεράστια εντύπωση, αν το σκορ ξεφύγει στο Game 2. Περιμένω κλειστό ματς με τον νικητή να κρίνεται στο τέλος. Θα πάμε ξανά στο διπλό με το χάντικαπ να είναι στους έξι πόντους, ενώ όποιος επιθυμεί να ρισκάρει, ας παίξει το απλό διπλό μ’απόδοση 3,60 στην Stoiximan.

Τώρα εννοείται πως θα δώσουμε και μερικά ειδικά, γιατί συνήθως αυτά κρύβουν πολλά κέρδη. Ο Πάμπλο Λάσο προκαλεί συνέχεια τον Καλάθη να σουτάρει κι αυτό θα πράξει και στο GAME 2. Δεν μας χαλάει καθόλου να ρισκάρουμε με το Over 1 τρίποντο του ηγέτη του τριφυλλιού, που δίνει απόδοση 2,00.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Εφές νομίζουμε πως δεν γίνεται να χάσει από την Μπαρτσελόνα στην έδρα της. Οι Τούρκοι μοιάζουν να το θέλουν περισσότερο κι αυτό φάνηκε από την αμυντική τους επίδοση πριν δύο μέρες (είχαν παθητικό 68 πόντων). Η Μπαρτσελόνα αν δεν πάρει κάτι απ’όλους τους παίκτες της, δεν πρόκειται να καταφέρει απολύτως τίποτα. Με τον Πέσιτς κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος, όμως και πάλι θα στηρίξω τον άσο -4,5, που προσφέρεται 1,91 στην Stoiximan.

Οι επιλογές μου

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός (+6,5)         2     1,90

Νικ Καλάθης Over (1,0 τρίποντο)      2,00

(-4,5) Εφές-Μπαρτσελόνα     1      1,93