Επίθεση εναντίον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με αφορμή το στιλ παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» Λουίς Φαν Χαλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με το βαρύ 4-0 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» αποτέλεσμα, το οποίο είχε σαν συνέπεια οι «κόκκινοι διάβολοι» να χάσουν έδαφος στην μάχη που δίνουν για την κατάληψη της 4ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην τεχνικός της αγγλικής ομάδας Λουίς Φαν Χαλ, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο της την τριετία 2014 -16 έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Mirror» μέσω της οποίας επιτέθηκε στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και στον τρόπο παιχνιδιού του.

“Εάν κοιτάξεις τον στιλ παιχνιδιού, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι πιο εύκολο να αμυνθείς παρά να επιτεθείς. Έχω δει πολλά παιχνίδια της Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια, αλλά και ο Μουρίνιο και ο Σόλσκιερ παίζουν αμυντικά. Δεν είναι αρκετό αυτό για τη Μάντσεστερ” ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής.

Στην συνέχεια των λεγομένων του εξήγησε τους λόγους του σκεπτικού του: Συγκεντρώνεται στο αμυντικό, παρά στο επιθετικό παιχνίδι. Ο Όλε δεν σκέφτεται το κάτι παραπάνω. Παρκάρει το λεωφορείο μπροστά απ’ τον Ντε Χέα. Το έκανε απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες, όπως την Άρσεναλ, τη Τότεναμ, την Παρί και την Μπαρτσελόνα. Εάν θέλει η Γιουνάιτεντ να γίνει κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη και στην Αγγλία, πρέπει να αλλάξει στο στιλ παιχνιδιού της”.