Τη θέση του για ξένους διαιτητές επανέλαβε ο Ολυμπιακός στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να απαντάει: «Αν θέλετε να φύγετε, ας φύγετε».

Οι… τόνοι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού παραμένουν υψηλοί, μετά τα όσα έγιναν και ακολούθησαν το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας στις 13/2. 

Στο ΔΣ της λίγκας τη Δευτέρα (22/4), ο Χρήστος Σταυρόπουλος επανέλαβε τη θέση των Πειραιωτών για τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι, ενόψει των διαφαινόμενων αναμετρήσεων των «αιωνίων» στα πλέι οφ. 

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, λοιπόν, πήρε τον λόγο και απάντησε πως: «Ό,τι συζήτηση θέλετε μπορούμε να την κάνουμε, αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα και όταν δεν το παίρνετε, πάντα κάτι άλλο σας φταίει. Μας λέτε συνέχεια ότι θα φύγετε. Άμα θέλετε να φύγετε, ας φύγετε». 

Από εκεί και πέρα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε συνάντηση ιδιοκτητών στις 6 Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι σε περίπου δύο εβδομάδες, ώστε να συζητήσουν πάνω στις αλλαγές που μπορούν να γίνουν την επόμενη χρονιά.