Ιταλικά ρεπορτάζ σημειώνουν ότι ήδη Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι πιθανό να πωληθεί το καλοκαίρι και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν πραγματοποιήσει κάποιες διερευνητικές κρούσεις, εκφράζοντας ενδιαφέρον.

Όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα, η Παρί είναι αυτή που φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα χρήματα.

Η Ίντερ εικάζεται ότι είναι ανοικτή στην παραχώρησή του αν βάλει ένα ποσό της τάξεως των 70 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της.

Όσον αφορά την Ατλέτικο, η κρούση φαίνεται πως έχει γίνει από τη στιγμή που οι Ροχιμπλάνκος εξετάζουν την αντικατάσταση του Ντιέγο Κόστα, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει.

Πρόσφατα πάντως η Γουάντα Νάρα είχε τονίσει σε νέες της δηλώσεις ότι ο Ικάρντι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Ίντερ, αν και τα λεγόμενά της πολλές φορές δεν έχουν ανταποκριθεί στην πραγματικότητα…