Σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο Άρης επικράτησε απέναντι στον Βόλο με 0-1, με τον Σάββα Παντελίδη να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα και σχήματα.

Στόχος της αναμέτρησης ήταν η χρηματική ενίσχυση του ιδρύματος «ΦΛΟΓΑ» και του Ορφανοτροφείου Βόλου, με τα δύο ιδρύματα να τιμούν και να ευχαριστούν τους «κίτρινους» για την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση του.

Όσων αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Παυλίδης, στο 41ο λεπτό, ενώ νέα προσπάθεια του ίδιου στο 55′ σταμάτησε στο δοκάρι. Η ομάδα του Παντελίδη είχε βάλει στον στόχο τα δοκάρια και το πέτυχε ξανά στο 71′, ο Μέρο πήρε την πάσα από τον Κλεμέντε και σούταρε δυνατά στην δοκό του Βόλου.

ΒΟΛΟΣ: Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης.
ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Τζανακάκης, Ροζ (46’ Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (78’ Μέρο), Ιντζόγλου (66’ Βαλεριάνος), Σαββίδης (78’ Μπαλικτσής), Ανάκογλου (62’ Κλεμέντε), Παυλίδης, Φετφατζίδης (46’ Μαρτίνες), Γιουνές (46’ Σταματής).