Στην αποκάλυψη πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ του Δικεφάλου, τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, προχώρησε ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην Πορτογαλία, αναφέρθηκε στην επιθυμία που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να κρατήσουν και του χρόνου τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, που αγωνίζεται δανεικός από την Πόρτο.

«Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήρθε από μια μεγάλη ομάδα για να μας βοηθήσει και δεν χρειάστηκε να αποδείξει πράγματα καθώς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του. Είναι ένας παίκτης που ήρθε από την Πόρτο και έπαιζε τακτικά εκεί. Επομένως ήταν λογικό ο κόσμος να έχει απαιτήσεις από τον ίδιο και κατάφερε να τις φέρει εις πέρας και για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να τον κρατήσουν εδώ. Γνωρίζει πως να παίζει στα μεγάλα ματς γιατί ξέρει από πίεση και από αυτήν την οπτική μας βοήθησε όλους στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας για πολλά χρόνια…», υποστήριξε ο Φερνάντο Βαρέλα και μίλησε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν τρελό μετά από 34 χρόνια να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να τερματίζεις την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία τρία χρόνια, έχει αποκτήσει σταθερότητα και φέτος καταφέραμε να δώσουμε μεγάλη χαρά σε όλους στην πόλη, στους ηγέτες της ομάδας και στους εαυτούς μας.

Είναι πάντα όμορφο το να μπαίνεις στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα μεγάλο αίσθημα χαράς για την πόλη γιατί υπάρχει αλληλεπίδραση με τον κόσμο, ο οποίος μας σταματάει, μας ευχαριστεί και μας λέει: «Δεν μπορείτε να διανοηθείτε την χαρά που μας δίνετε. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε…». Όταν ακούει αυτά τα λόγια ένας παίκτης, είναι μια ανταμοιβή για τον ίδιο γιατί βλέπει πως οι κόποι του αναγνωρίζονται».