Στην… κανονικότητα επέστρεψε ο Τζόρνταν Θίοντορ αφού μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι. 

Μ’ ένα πρόβλημα λιγότερο συνεχίσει η ΑΕΚ την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Κι αυτό γιατί μετά τον Γκέιμπ Γιορκ σε φουλ ρυθμούς επανήλθε και ο Τζόρνταν Θίοντορ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και αναμένεται μας.ισζυσει σημαντικά την περιφέρεια της Ένωσης.

Ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας και δύσκολα θα ενισχύσει την ομάδα του σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ, καθώς έχει μείνει πίσω σε ρυθμό.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο Τρέβορ Εμπάκουε. Ο 30χρονος σέντερ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης και αναμένεται με την άφιξη του στην Ελλάδα, που υπολογίζεται για την Δευτέρα του Πάσχα, να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο Εμπάκουε θα πάρει τη θέση του Μάλκολμ Γκρίφιν στο ρόστερ, με τον Αμερικανό γκαρντ να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.