Σε ένα πραγματικό θρίλερ η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 2-3 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου την περιμένει η Λειψία.

Οι Βαυαροί πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και ο Μίλερ αστόχησε σε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Τιάγκο λίγο αργότερα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγο αργότερα, όμως και η προσπάθεια του Κλάασεν δεν βρήκε στόχο. Στο 36′ ήταν η ώρα του Λεβαντόφσκι, ο Μίλερ έπιασε την κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι και ο Πολωνός στην επαναφορά έγραψε το 0-1, για το πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαρωτικοί και έφτασαν κοντά στο δεύτερο τέρμα τους, όμως οι Γκνάρμπι και Μίλερ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Κάτι που κατάφερε τελικά ο αρχηγός των Βαυαρών με δυνατό σουτ, που βρήκε λίγο και στον Γκορέτσκα. Ο Κίμιχ έφτασε κοντά στο 0-3, όμως η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 74′ ήρθε ένα μοναδικό δίλεπτο για την Βέρντερ, ο αμαρκάριστος Οσάκο κέρδισε τον Ουλράιχ και έκανε το 1-2, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Ράσιτσα ισοφάρισε σε 2-2. Κάπου εκεί η ψυχολογία πήγε με τους γηπεδούχους, όμως ο Λεβαντόφσκι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Ο Γκέμπρε Σελάσιε ανέτρεψε τον Κομάν και ο Πολωνός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη από τα 11 βήματα και έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην Μπάγερν.