Δημοσιεύματα από την Ολλανδία απ’ όπου και κατάγεται ο Μπίσεσβαρ αποθεώνουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ για τα επιτεύγματά του φέτος. 

Ο Ολλανδός έφτασε τα δέκα γκολ και τις δέκα ασίστ τη φετινή σεζόν σε 37 αγώνες και φαντάζει στα καλύτερά του. Δεν είναι μόνο η προσωπική επίδοση του Μπίσεσβαρ που τον κατατάσσει στους κορυφαίους του ΠΑΟΚ καθώς το επίτευγμά του συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να κοιτάει ήδη και το Κύπελλο.

Δημοσίευμα της Ολλανδίας τον αποκαλεί… ήρωα της Θεσσαλονίκης δεδομένου πως βρίσκεται μπροστά στην ιστορική πρόκληση του double, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με τον «αρτίστα» του Δικεφάλου να δηλώνει… πεινασμένος και γι΄αυτό το τρόπαιο:

«Όλοι στην ομάδα, ζούμε για το νταμπλ! Πείναμε για τρόπαια! Έχουμε ήδη κατακτήσει δύο Κύπελλα, αλλά το νταμπλ… Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά. Θα ήθελα σίγουρα να το ζήσω. Αισθάνομαι καλά τώρα, θα δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον. Εγώ κοιτάω απλά χρονιά, με τη χρονιά…».

Στο εν λόγω δημοσίευμα, σημειώνεται πως ο Μπίσεσβαρ υπέγραψε για ακόμη τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν τόσο δική του επιθυμία όσο και της οικογένειας του:

«Είμαι εδώ, μαζί με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και όλα είναι πολύ ωραία. Είναι μία όμορφη πόλη κι ακριβώς έτσι σκεφτόμασταν τη ζωή μας, στο εξωτερικό. Είχα μία μεγάλη συζήτηση με την γυναίκα μου και την οικογένεια μου και μετά από αυτήν, αποφασίσαμε ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου, για άλλα τρία χρόνια. Φυσικά και η ομάδα, μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη με αυτή την πρόταση και με γέμισε αυτοπεποίθηση…».