Η λέξη παράνοια μάλλον μοιάζει μικρή για να περιγράψει το πάθος που διακατέχει τους φίλους του Ιωνικού οι οποίοι περιμένουν την Κυριακή για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους στη ρεβάνς  του μπαράζ ανόδου με τον Αιολικό στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής .

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τηλέφωνα της ομάδας και των παραγόντων της πήραν στην κυριολεξία «φωτιά»  μιας  και οι οπαδοί των Νικαιωτών, όχι μόνο της περιοχής της Νίκαιας αλλά και εκτός αυτής,  θέλουν να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό» χαρτάκι για το μεγάλο ματς.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς, στον «Ταρλά» ,η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη  είχε πάρει ισοπαλία 2-2.

Οι άνθρωποι του Ιωνικού μας έλεγαν ότι περιμένουν ένα γήπεδο γεμάτο που δεν θα πέφτει στην κυριολεξία «Καρφίτσα», με τον κόσμο της ομάδας να έχει δείξει την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια που πολλές φορές ήταν και ιδιαίτερα δύσκολα.

Με την κατάσταση όμως που έχει διαμορφωθεί από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του ιστορικού συλλόγου η Οικογένεια Τσιριγώτη τα πάντα κυλούν ομαλά με την ομάδα να λειτουργεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα οργάνωσης σε όλους τους τομείς και αυτό είναι κάτι που ο  πάντα απαιτητικός κόσμος του Ιωνικού το εκτιμά σε απεριόριστο βαθμό.

Η ομάδα αρχίζει να θυμίζει τις Θρυλικές εποχές Κανελλάκη με τον ιστορικό παράγοντα να είχε δημιουργήσει μία ομάδα κόσμημα η οποία βρέθηκε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και σε Ευρωπαική διοργάνωση.

Και ο διψασμένος κόσμος του Ιωνικού θέλει ,μετά το μπάσκετ που επέστρεψε στην Α1, να δει το «Αστέρι» της Νίκαιας  να κάνει ένα βήμα παραπάνω και στο ποδόσφαιρο..