Οι Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς συναντήθηκαν με τον Σάσα Ντανίλοβιτς, πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας και συζήτησαν μαζί του για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την πλευρά του ο 32χρονος γκαρντ ανέφερε: «Αρχίσαμε τις επαφές σχεδιάζοντας τα πλάνα μας για το καλοκαίρι. Έχουμε μια καλή ομάδα, ένα πολλά υποσχόμενο και ποιοτικό σύνολο. Αν είμαστε υγιείς, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Δεν θέλω να υποσχεθώ μετάλλιο. Θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».

Για την παρουσία του στο NBA: «Η σεζόν δεν ήταν αυτό που ήθελα. Σε κάθε περίπτωση, κέρδισα εμπειρίες κι έζησα καταστάσεις που δεν είχα την ευκαιρία να βιώσω στην καριέρα μου. Έμαθα πολλά και πλέον γυρνάω σελίδα. Έχω μπόλικο ελεύθερο χρόνο και ξεκουράζομαι, κάτι που δεν έχω συνηθίσει να κάνω στο παρελθόν. Άρχισα σταδιακά προπονήσεις και προετοιμάζομαι για την εθνική ομάδα».

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς συμπλήρωσε: «Έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση. Η ομάδα είναι έμπειρη, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε πίεση. Θα πάμε στην Κίνα με το καλύτερο δυνατό ρόστερ».