Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ενημέρωσε για την απόφασή του την διοίκηση και τον προπονητή του.

Όπως φαίνεται ο Γάλλος επιθετικός θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα των Μαδριλένων στην αναμέτρηση με τη Λεβάντε το Σάββατο καθώς στην συνέχεια θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο με προσωπική του απόφαση.

Ο 28χρονος γνωστοποίησε την επιλογή του στον Ντιέγκο Σιμεόνε και στους συμπαίκτες του, που έμειναν άφωνοι καθώς δεν το περίμεναν, ενώ η ανανέωση του συμβολαίου του τον Μάιο του 2018 έδειχνε ότι θα παραμείνει για αρκετά χρόνια.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού πλέον ο δρόμος άνοιξε για την Μπαρτσελόνα που θα έχει στο πλευρό της και τον Γκριεζμάν, ενώ θέλει να “πατήσει” και στην μείωση της ρήτρας αποδέσμευσής του που από την 1η Ιουλίου μειώνεται στα 120.000.000 ευρώ από τα 200.000.000 ευρώ που είναι τώρα.

Την είδηση επιβεβαίωσε μέσω βίντεο και ο ίδιος ο παίκτης που ανέφερε: «Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια.Σας ευχαριστώ για όλα, σας έχω στην καρδιά μου».