Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και σε δηλώσεις του επισήμανε το πόσο έτοιμος είναι να βοηθήσει τους Μπακς στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας, ο Μπρόγκντον επέστρεψε στη δράση στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς και σε δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι είναι έτοιμος, στο 100%, για τους τελικούς της Ανατολής κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς.

Συγκεκριμένα ο γκαρντ των «ελαφιών» τόνισε:

«Θα έλεγα ότι είμαι 100% έτοιμος τώρα. Οι περισσότεροι θέλουν να έχουν ρυθμό. Έτσι θεωρώ ότι είναι οι περισσότεροι επαγγελματίες αθλητές.

Θέλουμε λίγη ξεκούραση. Ίσως δύο με τρεις μέρες. Αλλά όταν φτάσεις στην τέταρτη ή πέμπτη μέρα τότε πιστεύεις ότι μπορεί να σε επηρεάσει. Μπορεί να βγεις υποτονικά μετά από αυτήν την κατάσταση. Έτσι ήμασταν στο πρώτο παιχνίδι με τους Σέλτικς μετά από τη σειρά με το Ντιτρόιτ. Αλλά όσον αφορά εμένα είμαι έτοιμος να παίξω.

Το ευχαριστήθηκα που έπαιξα στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς. Εύχομαι να μπορούσα να είχα παίξει νωρίτερα. Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις».