Ο Παναγιώτης Ατματσίδης ήταν ένας απο τους πιο σημαντικούς πυλώνες της φετινής παρουσίας του Ιωνικού στην Γ Εθνική που επισφραγίστηκε με την άνοδο στην Football League. Ο έμπειρος μέσος μίλησε στο Sportsroom για  την ποδοσφαιρική εποποίία που κατέγραψαν οι Νικαιώτες. 
«ΚΛΕΙΔΙ» ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ«
Αν σου έλεγα να βάλεις τίτλο στη σεζόν ποιος θα ήταν;
Ο τιτλος ειναι το 4πτυχο: πίστη-δουλειά-αυταπάρνηση-χαρακτήρας

Eρχόμενος στην ομάδα πίστευες ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο να πανηγυρίσει την άνοδο;

Πίστευα οτι θα πραγματοποιούσαμε μια καλή πορεία κ θα έμπαιναν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά…Παιχνίδι με το παιχνίδι όμως κοιταζόμασταν κ άναβε μια σπίθα..Η σπίθα έγινε φωτιά κ είδατε αυτό που έγινε.Η σπίθα πάντως ήταν το ματς με την Επισκοπή εκτός έδρας.
Ποιό ήταν το μυστικό της επιτυχίας;
Το μυστικό ήταν η συνέπεια απ ολες τις πλευρές: Διοίκηση,παίκτες,προπονητές κ κόσμος.
Η πιο έντονη στιγμή ποια ήταν;
Στην Επισκοπή ήταν η πιο έντονη…Πήγαμε 13 παικτες εκ των οποίων ένας με νάρθηκα,είχαν προηγηθεί κάποιες αναταράξεις και η ομάδα ήταν πολυ χαμηλά βαθμολογικά.
«ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ»
Σε ένα ποστάρισμα σου στο φβ έγραψες για απάντηση στους αμφισβητίες σου.. νιώθεις δικαίωση;
Νιώθω οτι απαντάω σ ενα κύκλο ανθρώπων που δεν με γνωρίζουν..Και όλα αυτά χωρίς να πω λόγια αλλα με τη δουλειά μου.

 

Δύο αδέρφια ..δύο ανόδοι με τη φανέλα του Ιωνικού..Σας πάει η φανέλα;
Ο αδερφός  μου ,Ανδρέας, ήταν παίκτης και είναι φίλαθλος του Ιωνικού…Μου χει πει ορισμένα πράγματα για την ομάδα στα οποία έπεσε μέσα κ φυσικά σ αυτή τη χρονιά ηταν όλα τέλεια…Για να εχουμε 2 ανοδους μαλλον ναι. Μας πάει η φανέλα..Ισως κ λογω ιδιοσυγκρασίας.
Το μέλλον πως προδιαγράφεται;
Τον πρώτο λόγο έχει ο Ιωνικός..Θεωρώ οτι η δική μου περίπτωση είναι απλή…Θέλω να παραμείνω αν το επιθυμεί η διοίκηση και ο κόσμος.
Είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή της καριέρας σου;
Είναι για πολλούς λόγους…Ενας απ ‘αυτούς ειναι γιατί με αξίωσε ο Θεός να πατήσω σ αυτό το ιστορικό γήπεδο συνοδεύοντας την κόρη μου κ εν τελει κατακτώντας ενα πολυπόθητο πρωτάθλημα.