Στο τετ α τετ που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται να ζήτησε απαραιτήτως την απόκτηση δύο ακραίων επιθετικών. Ποιοι οδεύουν προς αποχώρηση…

“Γεμάτη” ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ένωση, καθώς μετά την “κατσάδα” του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, υπήρξε και συνάντηση του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου με τον Μανόλο Χιμένεθ στα γραφεία της ΠΑΕ. 

Εκεί οι δύο άντρες συζήτησαν για τα πάντα και χωρίς αστερίσκους. Ο “Τίγρης” ξεκαθάρισε στον Ισπανό τεχνικό πως είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει την ομάδα να παίζει σφιχτά στην άμυνα, αλλά παράλληλα ζήτησε και θέαμα. 

“Μανόλο, πώς θα γίνει να παίξουμε μπάλα; Αυτό θέλω, αυτό θέλει ο κόσμος μας”, φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης σύμφωνα με την “Ώρα των σπορ”, με τον Χιμένεθ να του απαντάει: “Πρόεδρε θέλουμε απαραιτήτως δύο εξτρέμ”. 

Στην κουβέντα τους παράλληλα έπεσαν κι ονόματα ποδοσφαιριστών που οδεύουν προς αποχώρηση, με το μέλλον των Τσόσιτς και Γιαννιώτα να είναι εξαιρετικά δυσοίωνο. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για ανανέωση του συμβολαίου του Γκάλο που λήγει. 

Αντιθέτως ο Χιμένεθ εμφανίζεται να αποκάλυψε στον Μελισσανίδη τη σκέψη του να δουλέψει τον Κλωναρίδη ως δεξιό μπακ. Μέσα στη σεζόν άλλωστε τον είχε χρησιμοποιήσει σε ρόλο μπακ χαφ.