Το Λαύριο μέσω επίσημης ανακοίνωσης ξεκαθάρισε ότι οι απόψεις του Άρη Λυχναρά δεν συμβαδίζουν με αυτές της ΚΑΕ και ότι δεν κατέχει καμία θέση στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ο νομικός σύμβουλος της ομάδας ανέφερε ότι εφόσον η προσφυγή του Ολυμπιακού δικαιωθεί θα πρέπει να επαναληφθεί η τελευταία αγωνιστική της Basket League. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί, αφού η συγκεκριμένη άποψη καταρρίφθηκε από την νομική σύμβουλο του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Λαύριο πήρε θέση για την άποψη του Άρη Λυχναρά και ανέφερε ότι τα λόγια του δεν τους εκπροσωπούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Λαύριο, ξεκαθαρίζει ότι ο κ. Άρης Λυχναράς στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε προσωπικές απόψεις και όχι τις θέσεις της ΚΑΕ Λαύριο.

Οι θέσεις της ΚΑΕ Λαύριο, εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο της, κ. Γιάννη Ψαρράκη, με όσα είπε και έπραξε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας.

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει τον αγώνα της για την αποκατάσταση της τάξης και την απονομή δικαιοσύνης, έχοντας τη συμπαράσταση όλων των ομάδων της Λίγκας και όχι μόνο.

☞ Υ.Γ. Διευκρινίζουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνεύσεων, ότι ο κ. Άρης Λυχναράς ΔΕΝ κατέχει καμία θέση στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Λαύριο όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας”.