Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει ήδη τα πλάνα της ενόψει της επόμενης σεζόν και εκτός από τις προσθήκες που πρόκειται να κάνει υπάρχουν και αρκετοί παίκτες που βρίσκονται στην “μαύρη λίστα” του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός συναντήθηκε με την διοίκηση των Μαδριλένων και πάρθηκαν αποφάσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν, ενώ έγινε λόγος και για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα με το ένα πόδι εκτός ομάδας βρίσκονται ήδη οι: Κέιλορ Νάβας, Ρεγκιλόν, Βαγέχο, Τεό, Θεμπάγιος, Χάμες Ροντρίγκες, Όντεγκααρντ, Γιορέντε, Κόβατσιτς, Όσκαρ, Μπέιλ, Μαγιοράλ και Ραούλ ντε Τομάς. 

Ακόμα υπάρχουν και τέσσερις παίκτες των οποίων το μέλλον θα κριθεί τις επόμενες ημέρες και ο λόγος γίνεται για τους Μαριάνο Ντίας, Ίσκο, Μπραχίμ και Λούκας Βάσκεθ.

Από την άλλη τα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση της ομάδας είναι αυτά του Εντέν Αζάρ, Πολ Πογκμπά, Φερλάν Μεντί και Λούκα Γιόβιτς, με κάποιους ήδη να έχουν συμφωνήσει ήδη με τους Μαδριλένους σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.