Ο Τζέισι Κάρολ εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για τα όσα μπορεί να πετύχει η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final 4, ενώ μίλησε για την πορεία μέχρι την Βιτόρια.

Αναλυτικά:

«Δεν νιώθουμε περισσότερη πίεση. Δεν αισθάνομαι διαφορετική πίεση, σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Είμαστε πρωταθλητές και αυτή η χρονιά είναι μία ακόμα πρόκληση. Ερχόμαστε σαν γκρουπ που θέλει να νικήσει. Έχοντας κερδίσει, νιώθουμε λιγότερη πίεση επειδή το έχουμε πετύχει ήδη μία φορά.

Για την προετοιμασία για το Final Four: «Είχαμε μεγαλύτερη θέληση και περισσότερο κουράγιο. Ήταν μία πολύ ωραία εβδομάδα, αφού δουλεύουμε 8 μήνες, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Για μένα από εδώ και πέρα είναι διασκεδαστικό και πρέπει να θυμόμαστε τι κάναμε καλά μέχρι αυτό το σημείο της σεζόν».

Για τις κορυφαίες αναμνήσεις ως παίκτης της Ρεάλ: «Θυμάμαι πολύ την περυσινή πορεία που κάναμε για το Final Four. Ήμασταν όλοι μαζί μία ομάδα και έπρεπε να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σαν ομάδα αλλάξαμε το τσιπ μας, γίναμε πιο ανταγωνιστικοί και φτάσαμε στο απαραίτητο επίπεδο για να κερδίσουμε. Αν έπρεπε να διαλέξω μία στιγμή από Final Four που αγωνίστηκα, θα ήταν τα δυόμιση λεπτά εδώ στην Μαδρίτη το 2015, δεν θα το ξεχάσω ποτέ».