Μία μεγάλη ομάδα ξεκινάει πάντα απο τα μετόπισθεν το “χτίσιμο” τηνς νέας σεζόν και ο Ολυμπιακός έπραξε αυτό που έπρεπε με την περίπτωση του Χοσέ Σα.

Οι Πειραιώτες έκαναν το κάτι παραπάνω  στα χρήματα που έδωσαν στον Πορτογάλο τερματοφύλακα, την υπόθεση ανέλαβε και τελείωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάτι που φάνηκε και από την ανάρτηση της ΠΑΕ με την παρουσία του ηγέτη του Πειραικού συλλόγου και πλέον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη συνέχεια της οργάνωσης του ρόστερ εν όψει νέας σεζόν. 

Η Περίπτωση Σα, όπως και να το δει κανείς, ήταν εξαιρετικά κρίσιμη για τη συνέχεια. Ο Πορτογάλος πήρε μεν τα χρήματα που ήθελε αλλά είναι αλήθεια ότι ρόλο έπαιξε σε μεγάλο βαθμό και το “δέσιμο” που είχε με την ομάδα η αγάπη του κόσμου και όλο  το Respect  το οποίο έλαβε. Γιατί υπάρχουν  στιγμές που καλύτερα να είσαι πρώτος στο χωριο παρά τελευταίος στην Πόλη.

Οι Πειραιώτες, λογικά θα κινηθούν και για άλλο τερματοφύλακα,εκτός αν υπάρξει αλλαγή δεδομένων με το Λοντίγκιν, διότι και ο ίδιος ο Μαρτίνς θέλει ανταγωνιστική δυάδα κίπερ.