Ο Εργκίν Αταμάν έκλεψε την παράσταση στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως αν η Εφές κατακτήσει την Euroleague, θα γιορτάσει όλη η ομάδα στην Ίμπιζα.

Ο προπονητής της Εφές είπε: «Αλλάξαμε τη θέση μας σε σχέση με πέρυσι. Απολαύσαμε αυτή τη σεζόν όλοι μας και βελτιωθήκαμε. Τώρα ερχόμαστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θα παίξουμε κόντρα στον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών στην Euroleague. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα τα καταφέρουμε».

Για την επιστροφή του σε Final Four και αν παίζει ρόλο η εμπειρία: «Όταν έχεις δίπλα σου τέτοιους προπονητές νιώθεις σπουδαίος και καταλαβαίνεις τι είναι Φάιναλ Φορ. Βλέπω τον Ομπράντοβιτς 6 χρόνια στην Τουρκία και είμαι συνηθισμένος. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος της γιορτής. Εκπροσωπούμε την Τουρκία σε Φάιναλ Φορ και είμαι περήφανος γι αυτό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το τι ξεχωριστό θα κάνει αν πάρει την Euroleague: «Την Δευτέρα θα το πανηγυρίσουμε στην Ίμπιζα και μετά θα επιστρέψουμε στην Τουρκία για να παίξουμε για το πρωτάθλημα».