Τερματοφύλακα ο οποίος θα είναι πίσω από τον Ζοσέ Σα αναζητά ο Ολυμπιακός, με το όνομα του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ να είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό κινούνται για τον τερματοφύλακα, που θα βρίσκεται πίσω από αυτόν, με δεδομένη την αποχώρηση του Γιούρι Λοντίγκιν με τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις.

Μία εξ αυτών είναι και αυτή του Λουκ Στιλ. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο 34χρονος πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν της Νότιγχαμ έχει αρκετούς θαυμαστές στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την ομάδα του Πειραιά, καθώς το όνομά του είχα ακουστεί και την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου λόγω όμως ενός οικογενειακού προβλήματος η υπόθεση του δεν προχώρησε.

Στην Αγγλία όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστηρίζουν ότι πολύ δύσκολα ο Στιλ θα μείνει στην Νότιγχαμ την νέα σεζόν, ενώ θεωρούν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.