Ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο Φράνκι Ντε Γιόνγκ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ολλανδικού πρωταθλήματος. 

Έτοιμος να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα είναι ο Φράνκι Ντε Γιόνγκ, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τον Άγιαξ. 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δω τον Μέσι να προπονείται. Νομίζω πως το μόνο που θα κάνω είναι να του πασάρω την μπάλα», είπε χαμογελώντας ο νεαρός μέσος. 

Ο 22χρονος χαφ υποσχέθηκε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα πως δεν θα έχει καμία πίεση που θα αγωνίζεται για μια τόσο μεγάλη ομάδα. 

«Δεν πρόκειται να αλλάξω, δεν έχει σημασία αν θα είμαι αφοσιωμένος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι περίεργος για το πώς θα αποδώσω, αλλά είμαι πρόθυμος να μάθω από τους καλύτερους». 

Με τον νεαρό μέσο στη μεσαία γραμμή ο Άγιαξ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο σε μια εξαιρετική χρονιά για την ολλανδική ομάδα, η οποία έφτασε μέχρι και την ημιτελική φάση του Champions League και αποκλείστηκε στο δεύτερο παιχνίδι από την Τότεναμ. 

«Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα για τα ολλανδικά δεδομένα. Περάσαμε πολύ ωραία και είχαμε κάποιες καταπληκτικές στιγμές», υπογράμμισε ο διεθνής άσος.