Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις των μετόχων της Παναχαϊκής με τον όμιλο των Ελληνοσουηδών επιχειρηματιών προκειμένου οι τελευταίοι να πάρουν στα χέρια τους τις μετοχές της ΠΑΕ.

Πολύ κοντά στο να αλλάξει χέρια βρίσκεται η Παναχαϊκή, καθώς οι συζητήσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι μέτοχοι των «κοκκινόμαυρων» με έναν όμιλο Ελληνοσουηδών επιχειρηματιών βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Από την πλευρά τους οι μέτοχοι της ομάδας της Πάτρας αναμένεται να προχωρήσουν στην παραχώρηση των μετοχών τους και όχι στην πώληση τους στο συγκεκριμένο φάουντ.

Ερωτηθείς για τον τρόπο που θα δοθούν οι μετοχές στους νέους επενδυτές, μέτοχος της αχαϊκής ΠΑΕ μιλώντας στην ιστοσελίδα matchnews.gr ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Εσείς τι λέτε; Θέλει η ομάδα για φέτος μέχρι τον Ιούλιο και για όλη την επόμενη σεζόν πάνω από 1.700.000 ευρώ. Λέτε να θέλουμε να βγάλουμε λεφτά κι από πάνω; Και να θέλαμε ποιος θα μας έδινε; Το μόνο που κοιτάμε είναι να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής που θα μπορέσει να αναλάβει όλο το οικονομικό βάρος από εδώ και στο εξής για μια ομάδα με στόχους, όπως είναι η Παναχαϊκή.Οι άνθρωποι που είμαστε σε επαφή δείχνουν ότι διαθέτουν αυτά τα στοιχεία. Μερικές λεπτομέρειες μένουν ακόμα, θα τις δούμε κι αυτές και είναι πολύ πιθανό όλα να πάνε καλά».

Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιοι από τους τωρινούς μετόχους της πελοποννησιακής ομάδας, να κρατήσουν ένα μικρό ποσοστό των μετοχών τους, ενώ η πλευρά των Ελληνοσουηδών σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία τότε οι ίδιοι θα προχωρήσουν σε μεγάλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ προκειμένου να υπάρξει ρευστότητα στα ταμεία της.