Παρουσιάστηκε ο καινούριος προπονητής της Λάρισας, Γκόρνταν Πέτριτς, παρουσία του Αλέξη Κούγια με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει αισιόδοξος και να τοποθετεί ψηλά τον πήχη των στόχων.

«Πρέπει όλοι να σεβαστούμε την ιστορία της ομάδας και να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε όλοι μέσω της δουλειάς. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ που μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι η ΑΕΛ. Θέλω να έχω τον χρόνο και την ευκαιρία να ανταπεξέλθω σε αυτά που μου έχουν ζητηθεί. Πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από την περσινή. Στόχος μου, δηλαδή ο προσωπικός μου στόχος, είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει στον τελικό του Κυπέλλου και να βγει στην Ευρώπη. Αυτό είναι το μήνυμα μου και θέλω να το περάσω αυτό το μήνυμα στους παίκτες μου, στην ομάδα και στους οπαδούς μας. Παίρνω ρίσκο τοποθετώντας αυτόν τον στόχο αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ», τόνισε αρχικά ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα πρώτα συμπεράσματά του αναφορικά με τη νέα του ομάδα: «Προφανώς είδα αρκετά παιχνίδια τις προηγούμενες ημέρες. Η ομάδα είναι συμπαγής και πειθαρχημένη και χρειάζομαι την ελευθερία να δουλέψω μαζί τους και μετά από δύο βδομάδες δουλειά μαζί τους μπορεί να ζητήσω κάποια πιθανή αλλαγή».

Τέλος, τόνισε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πιέσω καταστάσεις και όταν τους δω θα βγάλω συμπεράσματα. Η φιλοσοφία μου είναι το 4-4-2 αλλά πρέπει να δω τους παίκτες και την ικανότητα τους πάνω σε αυτό το σύστημα. Περιμένουμε να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος για να οριοθετήσουμε την προετοιμασία. Θεωρώ ότι οι παίκτες που υπάρχουν είναι αρκετοί. Θα τους δούμε αυτούς και όταν τους αξιολογήσουμε τότε θα προβούμε σε κινήσεις».