Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρεται στην υπόθεση του ενδιαφέροντος της Εστουδιάντες για τον Εμάνουελ Ινσούα του Παναθηναϊκού.

Όπως είχατε διαβάσει προ ημερών, ανάρτηση στο twitter Αργεντίνου δημοσιογράφου έφερνε στο φως της δημοσιότητας ενδιαφέρον της Εστουντιάντες για την περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα του Παναθηναϊκού. Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «infocielo.com» δίνει περεταίρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του αργεντίνικου συλλόγου, Γκάμπριελ Μιλίτο.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή ο Μιλίτο ξεχώρισε τον Ινσούα και ζήτησε από τη διοίκηση να κάνει μία διερευνητική επαφή. Παρ’ όλα αυτά, «σχεδόν αμέσως εγκατέλειψαν την προσπάθεια, τουλάχιστον προς το παρόν».

Αυτό, βεβαίως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η Εστουντιάντες να επανέλθει για τον Ινσούα, με την πλευρά του Παναθηναϊκού πάντως να είναι ξεκάθαρη πως ο παίκτης υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει μόνο με τη ρήτρα που προβλέπει το συμβόλαιό του.