Ο Αχμέντ Χασάν δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και όπως δήλωσε ο ίδιος στους συμπατριώτες του, μπορεί να μην σκέφτεται την επιστροφή στην Αίγυπτο ωστόσο θα ήθελε να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Στην πατρίδα του βρίσκεται αυτή την εποχή ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ελπίζει να «χρησιμοποιήσει» το προσεχές Κόπα Άφρικα για να κερδίσει μια καλή μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός σε κάθε περίπτωση δύσκολα θα καταβάλει στη Μπράγκα την ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ για να τον κρατήσει στο ρόστερ του αφού ήδη αναζητεί σέντερ φορ, όμως και ο ίδιος ανέφερε στους συμπατριώτες του ότι ίσως έχει έρθει ο καιρός για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, πιθανώς σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

«Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν προφορικές ή επίσημες διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί, όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι φήμες χωρίς βάση. Ήθελα να δω την Αλ Αχλί, είμαι μέλος του κλαμπ και ελπίζω να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, δεν είχα καμία συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Αίγυπτο αυτή τη στιγμή. Θέλω να χρησιμοποιήσω το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Αίγυπτο για να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου στην Ευρώπη», είπε στους συμπατριώτες του ο Χασάν, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το τελευταίο ματς της πρώην ομάδας του, της Αλ Αχλί.