Δεν τα πήγαμε άσχημα στις επιλογές μας τ’απόγευμα της Παρασκευής. Η Φενερμπαχτσέ μας τα χάλασε μεν, όμως ΤΣΣΚΑ και Ταβάρες μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Το Final Four είναι μία ειδική αγωνιστική, αλλά και στοιχηματική συνθήκη και το να βρεις σημείο δεν είναι εύκολο.

Ας ξεκινήσουμε από τα  (θεωρητικά) εύκολα, που είναι ο τελικός των απογοητευμένων μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Τούρκοι φάνηκαν εντελώς ανέτοιμοι στο ματς με την Εφές και δίκαια ηττήθηκαν με 73-92. Ο Ομπράντοβιτς σίγουρα θα “μιλήσει” στον εγωισμό των παικτών του και θα τους δώσει κίνητρα, για να πάρουν την τρίτη θέση στην Euroleague. Βέβαια το ίδιο θέλει και η Ρεάλ, η οποία έχασε μέσα από τα χέρια της την ευκαιρία να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. 

Δεν θέλουμε να μπλέξουμε με νικητή, άρα θα ποντάρουμε στο Over 166,5, που προσφέρεται 1,87 στην Stoiximan. Τώρα αν ψάχνετε μεγαλύτερη απόδοση δείτε το 2/2 στην τιμή 2,08.

Πάμε τώρα και στον μεγάλο τελικό. Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας διψάνε για διαφορετικούς λόγους να κατακτήσουν το ιερό δισκοπότηρο της Euroleague. Οι Τούρκοι θέλουν να γίνει η δεύτερη ομάδα της χώρας, που θα στεφτούν πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ η “αρκούδα”, ψάχνει να δώσει απαντήσεις σε φίλους κι εχθρούς. Ο Ιτούδης έχει δεχθεί δριμεία κριτική ακόμα κι από τη διοίκηση της ομάδας του και το σημερινό είναι η ευκαιρία ν’αποδείξει πως άξια θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς της Γηραιάς Ηπείρου. 

Λέμε να ρισκάρουμε εδώ και θα στοιχηματίσουμε υπέρ του άσου με το χάντικαπ να είναι στους τέσσερις πόντους για την Εφές. Το 1,91 δεν είναι σπουδαία απόδοση, όμως μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο άλλο σημείο. Αν τώρα αποφασίσετε να τα παίξετε όλα για όλα η απλή νίκη της Εφές, δίνει 2,80.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Φενερμπαχτσέ-Ρεάλ Μαδρίτης    Over (166,5)    1,88

(+4,5) Αναντολού Εφές-ΤΣΣΚΑ Μόσχας    1     1,91