Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γερούν Ράουβερντινκ που ανακοινώθηκε από την Ντιναμό Ντράισμα.

Ο Ολλανδός ακραίος που ήταν ο MVP του φετινού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του. «Είχα πάρει αυτή την απόφαση από πέρσι, αλλά τελικά έμεινα για έναν ακόμα χρόνο. Σωματικά είμαι καλά. Ήθελα, όμως, να επιστρέψω στην Ολλανδία για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Παράλληλα, θα ήθελα να προχωρήσω και το κομμάτι των σπουδών μου. Σπουδάζω πάνω στη Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού» σημείωσε ο Ράουβερντινκ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ντιναμό Ντράισμα.

Είναι η δεύτερη αποχώρηση ξένου από τον Ολυμπιακό μετά από εκείνη του Γκάβιν Σμιτ που ανακοινώθηκε από την Κέπκο. Οι πρωταθλητές έχουν χάσει δύο υπερπολύτιμους παίκτες που είχαν μερίδιο ευθύνης στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους δύσκολο έργο αφού πρέπει να βρουν τους αντικαταστάτες τους. Μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση των άλλων δύο ξένων Αλεξίεφ και Τερβαπόρτι αλλά και του προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ.