Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ολοκλήρωσε την σεζόν στη Νιμ δίχως να αγωνιστεί ούτε λεπτό! Ο 27χρονος εξτρέμ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως αγνοείται από τον προπονητή της ομάδας, Μπερνάρ Μπλακάρ.

«Δεν είναι ευχάριστο. Δεν ήταν η καλύτερη σεζόν μου από την στιγμή που δεν έπαιξα καθόλου, αλλά προσπαθώ για το καλύτερο. Νομίζω πως είχα κάνει καλή προετοιμασία, αλλά ποτέ δεν πήρα την ευκαιρία να αγωνιστώ και να δείξω την αξία μου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω γιατί συνέβη αυτό. Είναι ακόμη πιο σκληρό όταν δεν σου εξηγούν τους λόγους, Όποτε ρωτάω γιατί δεν αγωνίζομαι ποτέ δεν παίρνω κάποια απάντηση. Μου είπαν πως δεν μιλάω γαλλικά και δεν έχω ενσωματωθεί αρκετά με την υπόλοιπη ομάδα».

Ο αδερφός του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ισχυρίστηκε πως εάν έπαιρνε ευκαιρίες θα μπορούσε να προσφέρει στη Νιμ.

«Η ομάδα έχει μια απίστευτη σεζόν. Εάν είχα την ευκαιρία είμαι βέβαιος πως θα έπαιζα καλά και η ομάδα θα είχε περισσότερες επιλογές στην επίθεση».

Ο Βλαχοδήμος αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας, Μπερνάρ Μπλακάρ.

«Δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Είναι ο προπονητής μας και τον σέβομαι, αλλά ποτέ δεν μου εξήγησε τι συμβαίνει. Δεν ήρθε ποτέ να μου πει οτιδήποτε. Κάποιες φορές μιλάμε, αλλά ποτέ δεν μου λέει τι κάνω σωστά και τι κάνω λάθος. Επίσης, ποτέ δεν μου δίνει συμβουλές. Είναι η κλασική σχέση μεταξύ προπονητή και παίκτη».

Ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Ξάνθης, Εργοτέλη και Πλατανιά παρά την απογοήτευση του θέλει να προσπαθήσει για να κερδίσει μια θέση στη γαλλική ομάδα.

«Μου αρέσει η πόλη, αλλά και η ομάδα. Για αυτό επέστρεψα. Οι άνθρωποι του συλλόγου με ήθελαν. Για αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Επίσης μου είπαν πως ο προπονητής με ήθελε. Μάλιστα ο ατζέντης μου ρώτησε αν ο προπονητής με ήξερε. Του απάντησαν καταφατικά. Πήγαν πολύ καλά τα πράγματα στην προηγούμενη σεζόν, δεν ξέρω τι συνέβη στη συνέχεια».

Ο Βλαχοδήμος παράλληλα ισχυρίστηκε πως αισθάνεται περισσότερο Έλληνας παρά Γερμανός.

«Είναι δύσκολο να απαντήσω. Μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα και από τις δύο χώρες. Γεννήθηκα στην Στουτγκάρδη. Οι γονείς μου είναι Έλληνες, έτσι νιώθω πιο πολύ Έλληνας. Θα έλεγα πως η καρδιά μου είναι ελληνική».