Ο ΟΦΗ θα είναι και του χρόνου στη Super League. Σε ένα φοβερό ματς στο “Γεντί Κουλέ” η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε στο 95′ 3-2 του Πλατανιά και σφράγισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Η αναμφισβήτητη φάση της αναμέτρησης ήρθε μόλις στο 9ο λεπτό όταν ο ΟΦΗ κέρδισε το πέναλτι. Ο Σασί μπήκε μέσα στην περιοχή έπεσε στο έδαφος μετά από τάκλιν του Ποζατζίδη και ο Κομίνης έδωσε πέναλτι με το ριπλέι να δείχνει ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός του Πλατανιά βρήκε κανονικά μπάλα. Ο Νέιρα εκτέλεσε εύστοχα και ο ΟΦΗ έκανε το 1-0. 

Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση όταν ο Τσαμούρης με βολίδα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ ανόδου για τυς φιλοξενούμενους. 

Το δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακό. Ο Γιακουμάκης στο 69′ έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ με κοντινό πλασέ (2-1). Με τον ίδιο τρόπο στο 92′ ο Παπανικολάου έκανε το 2-2 για την ομάδα των Χανίων. 

Το «Γεντί Κουλέ» πάγωσε, ο Πλατανιάς έπρεπε να κρατήσει το αποτέλεσμα για μόλις τέσσερα λεπτά αλλά στα τρία λεπτά μετά το 2-2, τα πράγματα άλλαξαν. Ο ΟΦΗ κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και από πλάγια αριστερά, από μια θέση δηλαδή που έμοιαζε καλή για γέμισμα. Ο Ναμπί το εκτέλεσε απευθείας με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.  Το 3-2 για τον ΟΦΗ ήταν γεγονός, όπως γεγονός ήταν και η παραμονή του στην κατηγορία.