Με τη σειρά στο 1-1 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (17:30, ERT Sports) την ΑΕΚ στο Ρέντη στον 3ο τελικό της Handball Premier.

Μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού στο Ρέντη και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και το 1-1 η σειρά των τελικών της Handball Premier επιστρέφει στον Πειραιά.

Την Παρασκευή (17:30, ERT Sports) στο “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέντη ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στον 3ο τελικό με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα και να φτάσει στο 2-1.

Από την άλλη η ΑΕΚ με πολύ καλή ψυχολογία από την … άνετη νίκη στο ΟΑΚΑ και όπως όλα δείχνουν με τον Γιάκομπσεν στην σύνθεση της θα παίξει για το 1-2 που θα της δώσει τεράστιο πλεονέκτημα για τη σειρά που θα κριθεί στις 3 νίκες.

Για τον κρίσιμο αγώνα μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο Άγγελος Τσίλης και ο Χρήστος Μυλωνάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Άγγελος Τσίλης (αριστερός εξτρέμ Ολυμπιακού): «Ερχόμαστε από μια παρουσία με εμφανή έλλειψη συγκέντρωσης μέσα στο ΟΑΚΑ όπου στα κομβικά σημεία του παιχνιδιού κάναμε αρκετά λάθη και έτσι φτάσαμε στο 1-1. Επειδή έγινε θέμα, σίγουρα η αλλαγή προπονητή της ΑΕΚ ήταν ένα ηλεκτροσόκ για αυτήν κάτι που πολλές φορές φέρνει αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω πως όλα τα ηλεκτροσόκ διαρκούν ελάχιστα.

Εμείς πάντως θεωρώ ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον κακό μας εαυτό, σε καμία περίπτωση δεν μειώνω την ποιότητα της ΑΕΚ και δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο εξ αγωνιστικό. Είδαμε και στον τελικό κυπέλλου και στον πρώτο τελικό ότι μπορέσαμε και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε. Αυτήν την τακτική θα ακολουθήσουμε και αύριο. Παρατηρήσαμε τις μικρές αλλαγές που έκανε ο αντίπαλος στο δεύτερο παιχνίδι, είδαμε και τα δικά μας λάθη και αυτές τις μέρες δουλέψαμε πάνω σε αυτά.

Αύριο πρέπει να κάνουμε το 2-1 για να έχουμε το πάνω χέρι σε αυτήν την σειρά και πιστεύω θα το καταφέρουμε με την βοήθεια του κόσμου του Ολυμπιακού που πάντα είναι κοντά μας και μας οδηγεί συνεχώς προς την νίκη».

Χρήστος Μυλωνάς (αριστερός ίντερ ΑΕΚ): «Ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στην έδρα μας. Στόχος μας είναι κάνουμε το break στου Ρέντη, ώστε να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Σίγουρα κυρίαρχο στοιχείο στους τελικούς έως τώρα είναι οι άμυνες. Όποια ομάδα βρει εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό θα έχει τον πρώτο λόγο».