Για το μέλλον του Κέβιν Ντουράντ μίλησε ο Κέντρικ Πέρκινς.

Ο παλαίμαχος άσος του NBA, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Κόλιν Κόουχερντ, στις οποίες φάνηκε σίγουρος ότι ο σταρ των πρωταθλητών θα είναι παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή του Κόουχερντ δήλωσε:

«Φαίνεται ότι ο Ντουράντ θα καταλήξει εκεί. Είναι στο Λος Άντζελες. Μπορεί να ανθίσει εκεί και να κάνει την ομάδα δική του. Θα λάτρευα να δω τον Ντουράντ να παίζει για έναν προπονητή όπως ο Ντοκ Ρίβερς και με βοηθούς όπως οι Ρεξ, Σαμ Κασέλ και Άρμοντ Χιλ. Έχουν ένα πολύ καλό σύνολο. Μπορώ να φανταστώ τις επιθέσεις που θα σχεδίαζε ο Ντοκ Ρίβερς για τον Ντουράντ».

Ο Πέρκινς, ο οποίος υπήρξε παίκτης του Ντοκ Ρίβερς (νυν προπονητή των Κλίπερς), δεν μίλησε πρώτη φορά για τον Κέβιν Ντουράντ και το πού θα καταλήξει αφού τελειώσει η χρονιά, καθώς είχε τονίσει στην εκπομπή «Fair Game» ότι: «Μην εκπλαγείτε αν ο Κέβιν Ντουράντ καταλήξει στους Λος Άντζελες Κλίπερς. Όλοι φωνάζουν για τη Νέα Υόρκη, αλλά μην σας κάνει εντύπωση αν υπογράψει και παίξει με τους Κλίπερς του Ντοκ Ρίβερς. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσω να τον… επιστρατεύσω. Του αρέσει ο οργανισμός, όπως και ο Ντοκ Ρίβερς».