Σε αναζήτηση προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ με το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον κιτρινόμαυρο πάγκο να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο.

Τις τελευταίες είχε διαμορφωθεί η εικόνα πως η ΑΕΚ θα πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Μανόλο Χιμένεθ παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο στόχο που της είχε απομείνει τη φετινή σεζόν και δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ για έναν ακόμα χρόνο.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, στο τραπέζι που παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης άφησε ανοιχτό το θέμα του προπονητή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μέλλον θα δείξει». Με τον τρόπο αυτόν θέλησε να δώσει το στίγμα του για την υπόθεση.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως η παραμονή του Σεβιγιάνου τεχνικού στον πάγκο της Ένωσης είναι στον αέρα και πως στην ΑΕΚ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Βεβαίως, το ποια θα είναι η οριστική κατάληξη της υπόθεσης θα φανεί άμεσα καθώς πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, ενώ υπάρχει πάντα και ο μεγάλος στόχος των καλοκαιρινών προκριματικών για το Γιουρόπα Λιγκ.