Η λύση της συνεργασίας με τον Άντονι Μουνιέ δεν πρόκειται να είναι εύκολη υπόθεση. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός –που λαμβάνει περίπου 400 χιλιάδες Ευρώ το χρόνο– δεν βρίσκεται στα σχέδια του Γιώργου Δώνη ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωρήσει. Όπως μάλιστα εξομολογείται στο περιβάλλον του θέλει να παραμείνει στο ρόστερ ώστε να δώσει τις δικές του απαντήσεις, καθώς θεωρεί ότι η χρονιά δεν κύλησε όπως φανταζόταν ο ίδιος.

Πάρα ταύτα ο Νίκος Νταμπίζας δεν προσεγγίζει ακόμη την πλευρά του παίκτη, όπως συμβαίνει και με άλλες περιπτώσεις, καθώς για να μπει σε διαδικασία συζήτησης -εις βάθος- θα πρέπει οι παίκτες να λάβουν τουλάχιστον το 60% της δόσης Φεβρουρίου, ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί σε άλλη βάση, πιο άνετα με την πλευρά του Γάλλου. Μέχρι τη Δευτέρα ενδέχεται οι «πράσινοι» θα δουν το χρώμα του χρήματος στους λογαριασμούς τους.

Ωστόσο, ο Μουνιέ ίσως ακολουθήσει τα χνάρια του Ινσούα. Ο Αργεντινός έστειλε πρόσφατα εξώδικο προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα του και εν τέλει το θέμα διευθετήθηκε. Αυτό ίσως συμβεί και στην περίπτωση του Γάλλου επιθετικού. Από το περιβάλλον του διαρρέεται ότι τις επόμενες ώρες θα ενημερώσει εγγράφως την ΠΑΕ ότι θέλει τα χρήματα του. Σε περίπτωση που παρέλθει 8ήμερο χωρίς να πληρωθεί, μετράει ακριβώς από την επόμενη της κατάθεσης, αποκτά αυτομάτως δικαίωμα προσφυγής.

Η σκέψη αυτή του Μουνιέ (εάν τελικά την κάνει πράξη) αντικατοπτρίζει και τις διαθέσεις του ενόψει της προσεχούς διαπραγμάτευσης με το Νίκο Νταμπίζα. Η υπόθεση του διαζυγίου που προσδοκά ο Παναθηναϊκός (καταβάλλοντας μέρος του συμβολαίου του) δεν θα είναι καθόλου εύκολη και το καλοκαίρι αναμένεται καυτό…