Ο Ρίον Μπράουν πέτυχε ένα σημαντικό επίτευγμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μπαίνοντας στη λίστα των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία του Προμηθέα.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Το κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο ξεχωρίζει είναι το σκοράρισμα (10,93 πόντους ανά αγώνα) όμως ο Ρίον Μπράουν αποδεικνύει ότι δεν είναι μονοδιάστατος. Μέσα από το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μπήκε στην πρώτη πεντάδα των πασέρ του Προμηθέα στην Betshop Basket League.

Ο Αμερικανός είχε τρεις ασίστ στο ματς της Θεσσαλονίκης και με αυτές έφτασε τις 68 σε 27 παιχνίδια (2,52 μέσος όρος) και ξεπέρασε τον Μακένζι Μουρ που είχε 66 στη σεζόν 2016-17.

Ακόμη χθες…

*Ο Οκτάβιους Έλις είχε οχτώ πόντους με τους οποίους έγινε ο 6ος παίκτης του Προμηθέα στην Betshop Basket League (μετά τους Γκίκα, Φαγιέ, Λίποβι, Σαλούστρο και Χολ) που ξεπέρασε τους 400.

Παράλληλα ο Αμερικανός σέντερ με τις τρεις τάπες που μοίρασε, έγινε ο 1ος στην ιστορία του Προμηθέα στην κατηγορία, που έφτασε και ξεπέρασε τις 50.

*Τα 700 ριμπάουντ καριέρας σε 209 ματς στην Betshop Basket League, έφτασε ο Λεωνίδας Κασελάκης που είχε πέντε στην Πυλαία.

*Με τα έξι αμυντικά ριμπάουντ που είχε χθες, ο Χρήστος Σαλούστρος ξεπέρασε τα 500 σε 167 παιχνίδια στην κατηγορία.

*Με τη μοναδική ασίστ του στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ολεξάντερ Λίποβι έφτασε τις 200 σε 86 ματς στο ελληνικό Πρωτάθλημα».