Ο Ολυμπιακός /Ομιλος Ξυνη έκανε το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου της Handball Premier  επικρατώντας της ΑΕΚ στον τρίτο τελικό του Πρωταθλήματος με 22-17..

Ηταν μία αναμέτρηση στην οποία στην έναρξη της η ΑΕΚ  ήλεγχε το ματς προηγούμενη με 1-2, ωστόσο απο το τέταρτο λεπτό και μετά ο Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή βρήκε τρόπο όχι μόνο να ισοφαρίσει το ματς, αλλά και να το γυρίσει  σε 5-2. 

Οι Πειραιώτες, ορμόμενοι και απο την παρουσία του κόσμου που βρέθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» έσφιξαν την άμυνα τους και βγαίνοντας με καθαρό μυαλό στην επίθεση μπόρεσαν με 7-3 ,9-5 και 12-7 στο ημίχρονο . Με την «Ενωση» να τα περιμένει όλα απο τον εκπληκτικό Αργυρού.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή  συνέχιζε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος βρίσκοντας γκολ απο τους Τζηρά,Σανίκη και Λέμος ,ενώ η ΑΕΚ  έβρισκε απέναντι της τον εκπληκτικό Τσιλιμπάρη. Κάπως έτσι φτάσαμε  στο 15-11, 17-12 , η «Ενωση» πήγε τη διαφορά στο μείον 3 (19-16) ,αλλά μέχρι εκεί αφού οι αποκρούσεις του Τσιλιμπάρη και τα καθοριστικά γκολ  του Ρέινα έφεραν το 22-17.