Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε την Πέμπτη με τους Άντονι Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου εξηγώντας τους πως δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής μίλησε στους δύο ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή για τη νέα σεζόν και πως πρέπει να βρουν ομάδα.

Παράλληλα, τους εξήγησε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και πως δεν μπορεί να “σηκώσει” τα συμβόλαιά τους.

Πάντως, μόνο εύκολο δεν είναι να λυθούν τα δύο αυτά συμβόλαια που λήγουν το 2020. Ειδικότερα, αυτό του Γάλλου που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ τον χρόνο.

Για να δεχθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους οι δύο παίκτες θα πρέπει να βρουν ομάδα που να τους καλύπτει αυτές τις αποδοχές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει και ο Παναθηναϊκός να πληρώσει ένα ποσό.

Από εκεί και πέρα, σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και ο Όμρι Άλτμαν που μετά τον τραυματισμό του δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Πάντως για τον Ισραηλινό φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.