Την απόλυτη στήριξη του ισχυρού άνδρα των Βαυαρών έλαβε λίγο πριν τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας ο προπονητής της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς.

Το Σάββατο (21:00 ώρα Ελλάδας), η Μπάγερν διεκδικεί το νταμπλ, παίζοντας στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου κόντρα στη Λειψία. Είναι εξαιρετικά πιθανό λοιπόν να κατακτήσει και τους δύο μεγάλους εγχώριους τίτλους, κάτι που φαίνεται ότι θα κλειδώσει την παραμονή του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της. Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε έσπευσε να ξεκαθαρίσει βέβαια ότι: «Είναι τρελό και ανεύθυνο να κρίνεται από ένα ματς η συνεργασία μας με έναν προπονητή». Ωστόσο, ελάχιστοι πιστεύουν ότι εάν χαθεί το τρόπαιο, ο Κόβατς θα κρατήσει τη δουλειά του.

Ο πρόεδρος των Βαυαρών πάντως φρόντισε να δώσει ακόμα πιο ξεκάθαρα τη στήριξή του στον Κροάτη τεχνικό: «Το συμβόλαιό του ισχύει έως το 2021 και κανείς από εμάς δεν έχει ερωτηματικά ως προς αυτό». Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Κόβατς προσπάθησε να στρέψει όλον τον κόσμο στον τελικό και μόνο σε αυτόν: «Αυτή η συζήτηση είναι εκτός πραγματικότητα μπροστά σε αυτό το ματς. Ολη η ενέργειά μας πρέπει να δοθεί στον τελικό. Θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα μετά τη λήξη του».