Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το είπε και το ελάλησε με κάθε επισημότητα .Ερχονται παικταράδες ,ανέφερε ο ηγέτης του Ολυμπιακού και η όρεξη του κόσμου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά. Με τον Βαλμπουενά να είναι, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο όνομα που είναι δυνατό και από κει και πέρα ο κόσμος μπορεί και έχει δικαίωμα να ονειρεύεται Σκρτέλ και Μπέργκ. 

Και βέβαια δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Ο Μπέργκ είναι,αυτή τη στιγμή, ένα πολύ δυνατό όνομα που “παίζει” και κάνει πολλά γκελ στον  κόσμο. Ενας παίκτης που έκανε σπουδαία καριέρα στον Παναθηναϊκό, αναβιώνοντας την καριέρα του  και εν συνεχεία πήγε στην Αλ Αίν την οποία και εκτόξευσε. Η Ηλικία του είναι η καλύτερη ποδοσφαιρικά  και αν το πάρουμε και αγωνιστικά είναι ένας παίκτης που ταιριάζει γάντι στο στιλ που θέλει ο Μαρτίνς να αγωνίζεται ο φορ του.

Υπάρχουν κάποιοι που σκέφτονται και λένε ότι οι  παίκτες που έρχονται απο Πρωταθλήματα ΗΑΕ η Κατάρ έχουν χάσει την όρεξη για προπόνηση, η  απλά έπαιζαν για τα λεφτά, ο Μπέργκ πάντως, ποτέ δεν ήταν έτσι.  Από τη δική του πλευρά, ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος προς τα έξω και δύο, ίσως και τρεις φορές διέψευσε  τα πάντα για τον Σουηδό.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει πει το παραμικρό, αλλά το περιβάλλον του είναι γνωστό ότι  θα ήθελε διακαώς να γυρίσει στην Ευρώπη. 

Οσο για τα ποσά που θα έπρεπε να δαπανηθούν είναι δεδομένο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα το σκεφτόταν δεύτερη φορά για τέτοιο παίκτη.. Αλλωστε, η προοπτική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντική ή μάλλον καλύτερα…τεράστια..

Breaking news  έχουν να λενε ότι η Αλ Αχλί του Κατάρ δίνει πολλά χρήματα για τον Σουηδό.. Λίγη υπομονή και θα δούμε..