Ο Αντώνης Καπνίδης μίλησε για την εξαιρετική φετινή σεζόν του Άρη και για την επόμενη που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ στάθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Απόστολου Βέλλιου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 FM:

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Απόστολου Βέλλιου στον Άρη: «Έχει να κάνει και με την ομάδα του, τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν λυθεί το συμβόλαιό του και πάει στον Άρη θα είναι μια τρομερή επιλογή γι’ αυτόν, αφού είναι παίκτης με παραστάσεις και από εξωτερικό. Από την άλλη πλευρά, και στον Βέλλιο, πιστεύω, θα αρέσει ο Άρης. Είναι μια ομάδα με στόχους και πίεση. Δεν είναι μια αδιάφορη ομάδα. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα δικό του, της ομάδας που ανήκει και του Άρη».

Για τη συμμετοχή του στο event στην παραλία της Θεσσαλονίκης μαζί με παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή: «Όσο περνούν τα χρόνια, μειώνονται οι σκοτωμοί. Υπάρχει πίεση στον κόσμο, ξεσπά λόγω των προβλημάτων στο οπαδικό κομμάτι. Έξω από τον αγωνιστικό χώρο δεν έχωουμε να χωρίσουμε κάτι. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε χρόνια».

Για το μέλλον του: «Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη στον Εργοτέλη. Είναι μια καλή ομάδα, να δούμε τώρα και με τη Super League 2 πώς θα είναι το Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα ανέβει το ίματζ της β’ κατηγορίας».

Για τον Άρη: «Να συνεχίσει έτσι όπως τελείωσε το Πρωτάθλημα. Μια δεύτερη σερί χρονιά στην ίδια θέση θα ήταν το ιδανικό για να γίνει το επόμενο βήμα στη συνέχεια. Και, βεβαίως, να προχωρήσει στην Ευρώπη».